Kıbrıs Batı Üniversitesi Heyeti, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ziyaret etti. Kıbrıs Batı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Edibe Sözen ve Kıbrıs Batı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Camcı’nın gerçekleştirdiği ziyarette üniversitemizin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi.

Üniversitelerin yapmış olduğu araştırmalara ve projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getiren TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Rektör Prof. Dr. Camcı’dan Kıbrıs Batı Üniversitesi’nin yürüttüğü projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyarette ayrıca, üniversitemiz ile TÜBİTAK arasında yapılabilecek ortak faaliyetler görüşüldü.