Kıbrıs Batı Üniversitesi Öğrencilerine Özel Ücretsiz, Online Sertifika Programları

Kıbrıs Batı Üniversitesi öğrencilerini; Harvard, MIT (Massachusetts Institute of Technology) gibi dünyanın önde gelen üniversitelerinin çevrimiçi derslerinin yer aldığı bir eğitim platformu olan EdX ile buluşturuyor.

Her geçen gün daha da gelişen, değişen dünyada iş ve akademik hayatta kendini güçlendirmek isteyenlerin özgeçmişlerine eklemesi gereken edX eğitim sertifikaları sizi iş hayatında bir adım öne çıkarır. Şimdi, Kıbrıs Batı Üniversitesi olarak öğrencilerimizi bu eğitimlerle tanıştırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Eğitim sonrası verilen sertifikanın üzerinde uluslararası alanda kendini ispatlamış, dünyanın önde gelen kurum ve üniversitelerin isimleri yer alıyor.

edX üzerinde birçok online eğitim programı mevcut. MIT, Harvard, Washington, Berkeley gibi okulların dersleri bulunuyor. Kıbrıs Batı Üniversitesi öğrencileri katıldıkları her eğitim sonrasında adına düzenlenmiş sertifikaya sahip olabilecek.

Bu Sertifika Ne İşe Yarayacak?

Sertifika üzerinde yazan kurum Harvard, MIT, Microsoft, IBM gibi dünya çapında kendini ispatlamış kurumlar olacak. Ayrıca tüm eğitimler İngilizce ya da başka bir yabancı dil üzerinden verildiği için yabancı dil gelişiminize de büyük katkı sunacak ve herhangi bir iş görüşmesine gittiğiniz zaman sizi bir adım ileri taşıyacak.

Açık kaynak kodlu bu sitede derslerin başlama zamanlarını takip edip katılabilir, eğitim sonunda sertifikanızı ücretsiz edinebilirsiniz.

Hangi alanda dersler var? Konular Neler?

Hemen hemen her alanda! Tarih, fizik, matematik, finans, kimya, biyoloji, tıp, bilgisayar, sosyoloji ve çok daha fazla konuda ders almanız mümkün. Her biri belli bir alana yoğunlaşmış, tasarlanmış dersler.

Kaynaklar Neler?

Her bir ders modüllerden oluşuyor. Bu modüllerde videolar, okuma parçaları, sorular ve tartışmalar bulunmakta. Her dersin bir tarihte genel sınavları oluyor. Ödev verilmişse, son gönderme tarihine dikkat edilmesi gerekli. Her dersin kendine göre bir geçme barajı var ve o barajın altında kalmamanız gerekiyor. Videolar, sorular ve kaynaklar bizzat bu üniversitelerdeki profesör ve görevliler tarafından hazırlanıyor. Anlatım şekilleri kesinlikle sıkıcı ve monoton değil. Dersler, dinlerken çok keyif alacağınız değişik bir anlatım tarzına sahip.

Hangi Tür Sertifikalar Var?

“Honor Code” kursu başarı ile tamamladığınızda sanal olarak edinebileceğiniz bir sertifika. Diğer bir sertifika türü olan X-Serisi olarak da geçen “Verified” ise, ders esnasında sizi belli aralıklarla bilgisayar başında web kameranızla yüz tanıma teknolojisi ile denetlenmeniz sonucunda veriliyor. X-Serisi kimliğinizin doğrulanması anlamına geliyor.

Platform Üzerinde İletişim Nasıl Kuruluyor?

Sorularınızı tartışma forumlarında sorabiliyorsunuz. Zaten sürekli size cevaplamanız gereken sorular yöneltiyorlar. Hatta sertifika vermeden önce forumlardaki aktivitelerinize bakılıyor. Sadece ödevleri ve testleri yapmanız önemli değil, sosyal açıdan da aktif olmalısınız. Eğer genel bir sorunuz varsa, iletişim sayfasına not bırakabiliyorsunuz.

Online Sertifika Programları ile CV’nizi Güçlendirin!

edX üzerinden katılabileceğiniz eğitimler ve kurumlardan bazıları şöyle:

Dünyanın en prestijli üniversiteleri tarafından onaylı, dünyanın her yerinde geçerli sertifikalar ile rakiplerinizden bir adım önde olmak artık mümkün.

Yeni başlayacak eğitimler ile ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz, takipte kalın!