Kıbrıs Batı Üniversitesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Arasında İş Birliği

Kıbrıs Batı Üniversitesi Mütevelli heyeti ile  Rektör Prof. Dr. Ömer Camcı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette kurumlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve farklı alanlarda ortak projeler geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında bilimsel, kültürel, sosyal  alanlardaki kurumsal ilişkilerin sağlam bir temele oturtulması hedefiyle taraflar arasında ortak proje geliştirilmesi, bilimsel ve teknolojik araştırmalara yönelik çalışmaların yapılması planlandı.

Bu protokol ile lise eğitimini Mersin ilinde tamamlayanan ve bir vakıf üniversitesi olan Kıbrıs Batı Üniversitesine kayıt yaptırmak isteyen tüm öğrencilere ekstra % 25 burs olanağı sağlandı.