Social Media and Festival Revisiting Intention on Badagry Door of Return Festival Quality in Nigeria: The Application of Social Identity Theory

Kıbrıs Batı Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden Öğretim Görevlisi Tuğrul Günay 29-30 Haziran 2020 tarihlerinde çevrimiçi olarak Makedonya’da gerçekleştirilen 5. Uluslararası EMİ Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresine “Socia Media and Festival Revisiting Intention on Badagry Door of Return Festival Quality in Nigeria: The Application of Social Identity Theory” adlı bildirisi ile katıldı.

Toplamda 27 ülkeden 140 farklı kurum/üniversiteden 310 yazar tarafından hazırlanan 230 bildiri sunulmuştur. Kongreye Türkiye’nin farklı üniversitelerinden ve KKTC başta olmak üzere Yeni Zelanda, Romanya, İngiltere, Kanada, Kazakistan,Makedonya’dan katılım olmuştur.